• Str. Gageni, Ploiesti Prahova
  • 0720 595545

Asigurari

Asigurari bunuri si AUTO

REOER INVEST CONSULTING prin activitatea brokerilor de asigurari are ca scop principal urmarirea cresterii valorii patrimoniului dumneavoastra prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care este expus in activitatea cotidiana. Pentru aceasta ne-am propus sa furnizam servicii care sa acopere urmatoarele directii:    

 

Identificarea riscurilor          

Evaluarea riscurilor

Controlul si gestionarea riscurilor  

Monitorizarea rezultatelor   

Lichidarea optima a daunelor         

Evaluarea bunurilor in vederea asigurarii

Este important de precizat faptul ca in relatia cu societatile de asigurare, spre deosebire de agenti, care sunt reprezentanti ai acestora, noi, ca broker de asigurari, actionam in numele dumneavoastra, negociind conditii si preturi favorabile .

Indiferent de cat de mult a evoluat umanitatea, un lucru este foarte clar: nu putem controla tot ceea ce se intampla in jurul nostru, exemplul cel mai bun fiind poate natura. Mass-media prezinta foarte des catastrofele naturale care lovesc diverse regiuni, si, din pacate nici Romania nu face exceptie (cu totii ne amintim de inundatiile devastatoare care au afectat tara in 2005).
Dar natura nu este singura care ne afecteaza si ne provoaca pagube. Accidente se intampla la tot pasul, iar jaful, furturile, talhariile, toate tin de natura umana.
Riscurile acestea vor exista intotdeauna. Dar mai sunt si altele, in legatura cu sanatatea, cu activitatea profesionala, si, in cazul firmelor, riscuri privind marfurile sau activele companiiei. De aceea este foarte bine sa incercam sa transferam riscurile asupra altcuiva.
Acestea sunt motivele pentru care au aparut serviciile sau, mai bine zis, produsele de asigurare. Acestea sunt oferite de companii specializate care preiau diferite riscuri in schimbul unei sume de bani. Astfel, plata unei sume il pune pe asigurat la adapost de problemele cauzate de accidente, fie ele auto sau de alata natura, ii poate salva firma de la probleme financiare care ar putea duce la faliment s.a.
Un argument al utilitatii asigurarilor este oferit de prezenta acestora la o scara foarte mare in Occident, unde exista o adevarata cultura. Marea majoritate a oamenilor au, in tarile vestice, tot felul de asigurari, nu doar cea de raspundere civila auto, ci si de viata, de sanatate, de protejare a bunurilor. De ce se intampla acest lucru?
Pentru ca in Occident simtul proprietatii este foarte dezvoltat, si toti vor sa isi puna proprietatile la adapost de diferite riscuri, dar si pentru ca occidentalii sunt foarte interesati de viitorul lor si al celor din jurul lor. De aceea asigurarile sunt un instrument foarte bun pentru crearea unui viitor lipsit de griji si sigur.
Bunurile familiei, afacerea proprie, pensia sau venitul propriu trebuie protejate impotriva tuturor evenimentelor imprevizibile. Este o cheltuiala necesara! Costurile unei asigurari sunt incomparabil mai mici decat sumele primite ca despagubiri in cazul producerii unui eveniment asigurat.

Scopul principal al activitatii noastre este cresterea valorii patrimoniului dumneavoastra prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care este expus in activitatea cotidiana. Pentru aceasta ne-am propus sa furnizam servicii care sa acopere urmatoarele directii:        

  • Identificarea riscurilor         

  • Evaluarea riscurilor

  • Controlul si gestionarea riscurilor  

  • Monitorizarea rezultatelor   

  • Lichidarea optima a daunelor          

  • Evaluarea bunurilor in vederea asigurarii

Suntem consultanti profesionisti si in relatia cu societatile de asigurare, spre deosebire de agenti, care sunt reprezentanti ai acestora, noi, ca broker de asigurari, aparam doar interesele dvs., negociind conditii si preturi favorabile. Este vorba de o relatie de durata, bazata pe incredere si onestitate .

Apelati  cu incredere la serviciile noastre :

TIPURI DE ASIGURARI

- RCA – Raspundere civila obligatorie
Esti atent si prevazator, dar ai si zile mai putin norocoase. Ti se poate intampla si tie sa dai peste cineva cu masina. E neplacut pentru tine, dar pentru cel a carui masina o lovesti poate fi si mai rau. Nu poti sa ramai dator si-ti doresti sa il ajuti cat poti sa isi rezolve problema.
Fii responsabil pana la capat si asigura-te ca problemele pe care le poti pricinui altora vor fi rezolvate cum se cuvine.
Fa-ti asigurarea RCA ca sa fii sigur ca necazurile pe care le-ai putea provoca isi vor gasi cea mai buna rezolvare. Societatea de asigurare plateste pagubitului a carui masina ai lovit-o pagubele materiale, dar si vatamarile corporale, daca este cazul. Totul se rezolva repede si fara complicatii.
In plus, nici nu te costa mult, pentru ca noi avem cea mai buna oferta de pe piata .

PT. O OFERTA CONCRETA ROG TRIMITETI URMATOARELE DATE :
Categoria (rubrica nr.6 din talon), marca (rubrica nr.8 din talon), masa totala max. autorizata (rubrica nr.11 din talon), capacitate cilindrica motor (rubrica nr.17 din talon), varsta proprietar, calitate proprietar (PF/PJ), judetul in care este inmatriculata

- ASIGURAREA LOCUINTELOR PENTRU PERSOANE FIZICE

Locuinta reprezinta o imbinare de valori materiale si sentimentale, reprezinta sentimentul de "acasa", fie ca vorbim de un apartament la bloc, o casa, o vila sau o gospodarie. Cu totii ne simtim in siguranta acasa si nu ne dorim sa ne imaginam ca un eveniment nefericit ar putea surveni vreodata. Cu toate acestea, spargerile de locuinte, furtul obiectelor din locuinte sau vandalizarea acestora, au loc mult mai frecvent decat am dori sa ne imaginam. Un trasnet poate declansa un incendiu, iar o ploaie torentiala iti poate inunda locuinta.
Cine limiteaza efectele riscurilor la care este supusa locuinta ta? Asigurarea locuintei iti ofera o protectie impotriva pierderilor provocate de evenimente ca incendiu, explozie, cutremur, inundatii, vandalism, furt prin efractie si altele. Intelegem cat de important este ca in cazul in care te afli in situatia de a-ti recladi caminul, sa beneficiezi de sprijin financiar.

- CASCO – Asigurarea pentru avarii si furt auto

In fiecare zi ai nevoie de masina! In conditiile in care traficul continua sa se aglomereze, bucuria de a conduce tinde sa piarda teren in fata stresului provocat de evenimente nedorite. Asigurarea CASCO nu are puterea de a te apara de pericole din trafic, insa iti poate oferi confortul de a te simti bine la volan. Suntem convinsi ca vrei sa fii sigur ca, in cazul in care masina ta este avariata, nu trebuie sa faci eforturi financiare pentru a o repara. Tocmai in acest scop oferim o asigurare auto care iti asigura, in principiu, resursele de care ai nevoie pentru a putea trece peste astfel de situatii.
Asigurarea de avarii si furt a autovehiculelor se poate incheia pentru autovehicule inmatriculate in Roman ia, care apartin persoanelor fizice si juridice.

- ASIGURAREA DE VIATA SI PENSIE

Cu totii ne dorim sa stim ca in cazul unui eveniment nefericit familia noastra este protejata si beneficiaza de siguranta financiara necesara. Si mai mult, cu siguranta ca toti ne dorim ca in timp sa obtinem si un castig din investitia noastra.
Copiii sunt viitorul fiecaruia dintre noi. Viata alaturi de ei este plina de evenimente placute: primii pasi, prima zi de scoala, facultatea sau prima zi in propriul apartament, iar ei asteapta sprijinul tau in fiecare moment din existenta lor.
Este datoria noastra sa le asiguram viitorul, asa cum ei implinesc fiecare moment al existentei noastre. Fa in asa fel incat intrarea lor in diferitele etape ale vietii, fie ca este vorba de studii sau de intemeierea unei familii/ casatorie, sa fie cat mai sigura si usoara cu putinta! Problema cea mai mare insa in aceste cazuri este modalitatea de economisire, astfel incat sa avem posibilitatea sa ii sprijinim financiar in momentul in care este necesar.

Trendul pietei de asigurari de viata, cel economico-financiar national, este cu caracteristici previzionate de continua crestere, motiv pentru care, in momentul de fata si pe viitor ne confruntam cu o multitudine de oferte, propuse atat de marile companii de asigurare cat si de proaspetele lor concurente pe piata. Rolul ehipei noastre este de a va ajuta sa alegeti si sa solicitati produsul care vi se potriveste cel mai bine. Va sta la dispozitie 24/24 ore, echipa de profesionisti specializata in probleme de asigurari de viata - divizia Life.

Pe langa protectie, asigurarea de viata este si un mod sigur de economisire in conditiile unei bune capitalizari si a protectiei la inflatie.
      - protectia familiei, a persoanelor pe care le avem in intrtinere ;
      - independenta financiara pentru copii in perioada studiilor, sau a debutului în casnicie;
      - mentinerea garantata a stilului de viata, indiferent de situatiile prin care asiguratii trec într-un anumit moment;
      - prosperitatea si securitatea intereselor în afaceri;
      - viata linistita si PENSIE lipsita de griji.
      -fondul se creeaza si in conditiile pierderii capacitatii de munca, deci, implicit a posibilitatii de a plati pentru a economisi;
      - acopera riscul dobandirii unei invaliditati permanente in urma unui accident;

      In afara de confortul pe care doriti sa-l oferi celor dragi, mai sunt cateva motive pe care trebuie sa le aveti in considerare la incheierea unei polite:
      - Asigurarea unui fond de compensare financiara in situatia unei invaliditati, spitalizari sau diagnosticarii cu o boala grava;
      - Asigurarea unui fond de cheltuieli imediate: funeralii, taxe de succesiune;
      - Asigurarea viitorului copiilor: un fond destinat educatiei academice sau achizitionarii unei locuinte pentru acestia;
      - Crearea unei pensii suplimentare care sa-ti ofere independenta financiara la varsta la care doresti sa te retragi din activitate.
Pentru dumneavoastra vom selecta cele mai bune companii in domeniul asigurarilor de viata .

- ASIGURARI COMPANII – asigurari cladiri , utilaje sau stocuri de marfuri

Asigurarile de grup sunt menite sa ofere protectie atat angajatilor unei companii cat si companiei.
Oferind o asigurare de grup, compania dumneavoastra inspira incredere angajatilor, fiindca acestia sunt linistiti, in cazul in care se intampla ceva neprevazut, si nu au sentimentul ca sunt lasati in voia sortii. In acest mod randamentul organizatiei pe care o conduceti va depasi asteptarile, deoarece preocuparile colectivului vor fi axate numai pe cresterea economica . Se pot asigura:
- cladirile si constructiile;
- bunurile mobile;
- masinile, instalatiile si utilajele impotriva avariilor accidentale;
- bunurile pentru cazurile de daune produse in timpul transportului  - Cargo
- personalul angajat impotriva accidentelor individuale sau colective;

- ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE

Orice calatorie in strainatate presupune pregatiri amanuntite pentru ca totul sa decurga bine. Si totusi, oricat de mult am anticipa si ne-am pregati, nu putem prevedea in detaliu ce probleme ar putea sa apara. Insa, cel putin, un lucru putem face: ne putem asigura ca in privinta sanatatii suntem protejati in cazul in care apar diferite probleme. Nu se stie niciodata cum vei reactiona la conditiile climatice, de temperatura sau gastronomie diferite de cele cu care esti obisnuit, astfel incat este bine sa fii prevazator

- ASIGURAREA DE ACCIDENTE A PERSOANELOR

Accidentele pot avea loc oricand, oriunde. Oricare dintre noi poate deveni victima unui accident, indiferent de natura acestuia. De aceea, noi va oferim prin polita de Asigurare de accidente a persoanelor, protectia impotriva urmarilor unor astfel de evenimente.
Nu numai ca te protejezi pe tine, dar ii protejezi in acest fel si pe cei apropiati, care in cazul unui astfel de accident de cele mai multe ori suporta alaturi de tine prejudiciile financiare care apar, in special atunci cand este vorba de spitalizare, tratament sau interventii chirurgicale.