• Str. Gageni, Ploiesti Prahova
  • 0720 595545

Despre noi


 

BINE ATI VENIT !

Ca agentie imobiliara, REOER INVEST CONSULTING , are ca obiect de activitate intermedierea tranzactiilor imobiliare,  pregatiri acte notariale, lucrari cadastru, intabulari, mosteniri, certificari energetice  in judetul Prahova . Echipa noastra este formata din oameni cu experienta, care va pot oferi solutii imobiliare de  calitate .                                        

Va oferim: profesionalism, seriozitate, promptitudine, siguranta.  REOER INVEST CONSULTING inseamna un partener de afaceri si un consilier de incredere pentru toti clientii nostri.

De la inceput, compania si-a propus sa ofere servicii de inalta calitate si deplina siguranta a tranzactiilor imobiliare .     

REOER INVEST CONSULTING Ploiesti  este una dintre cele mai importante companii imobiliare din judet, care prin implicarea personalului calificat, cu experienta si specializat, ofera clientilor servicii bine proportionate si directionate ce acopera toata gama de cerinte si nevoi ale clientilor. Aceasta premisa a fost creata de experienta anterioara a staff-ului companiei in diverse sectoare similare.

Bogata experienta avuta in domeniile tranzactii imobiliare si al asigurarilor ne ajuta sa identificam care sunt in realitate necesitatile clientilor nostri, atat persoane fizice cat si societati comerciale. Suntem de incredere, deschisi la colaborare si ne onoram promisiunile.

Suntem interesati de doleantele clentilor nostri, ne intelegem clientii, considerand fiecare client al nostru unic si cautam solutia care i se potriveste cel mai mult .

Clientii nostri sunt partenerii nostri, succesul lor este si succesul nostru !

Compania noastra sta permanent la dispozitia clientilor.

REOER INVEST CONSULTING înseamnă dinamism, echilibru, stabilitate, echipa dedicata si competenta. La dispozitia dumneavoastra , pentru indeplinirea obiectivului comun: intermedierea imobiliara la standarde de excelenta.


Va asteptam cu drag !

Este important sa fii informat despre ultimele noutati in domeniu ?

Este important sa obtii ceea ce-ti doresti in cele mai avantajoase conditii, usor si repede ?

Este important sa ai in permanenta cele mai bune solutii la indemana ?

Este important sa-ti economisesti timpul si banii ?

Daca raspunsul este DA atunci te afli in locul potrivit.

La fel a raspuns si echipa noastra, DA, si asa a luat nastere acest concept.

Mobil:    0720 595545
              0741 595548

              0740 156305


Telefon/Fax: 0344-102357

 

E-mail : reoergrup.ro@gmail.com

             reoer.grup@yahoo.com